Terug

Elleboogkrukken Anatomisch Basic (per paar)

  • Elleboogkrukken Anatomisch Basic (per paar)

€ 39,99

vòòr 15:00 besteld, vandaag verzonden

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Showroom in Landsmeer TooltipKom vrijblijvend langs in onze showroom. Producten zien, voelen & uitproberen. Zonder afspraak!
    • Klantgerichte service
    • Levering naar NL & BE
    • Gratis bezorging vanaf €50,- (NL)
    Placeholder9,4

    Goede service!

    “Bestelling naar tevredenheid afgerond. Telefonisch goede adviezen gehad. Levering volgens verwachting.”

    Productomschrijving

    Elleboogkrukken Anatomisch Basic (per paar)

     

    Indien u gebruik heeft gemaakt van elleboogkrukken, dan weet u vast hoe zeer uw polsen soms kunnen gaan doen. Dit komt doordat uw polsen tijdens het gebruik continue de schakel tussen de kruk en uw lichaam zijn.

    Als u op de krukken leunt, leunt u ook op uw polsen. Bij gangbare elleboogkrukken leunen uw polsen altijd (vrijwel) haaks op het handvat van de krukken. Om de druk op uw handen wat meer te verdelen, zijn deze basic elleboogkrukken uitgerust met een anatomisch handvat.

    Anatomische handvatten

    Anatomische handvatten bieden extra comfort. Doordat de handvatten voorgevormd zijn naar de vorm van de handen, legt u uw hand automatisch op de juiste plek om het handvat. Het handvat biedt tevens voldoende draagvlak voor de duimwortel, waardoor u een goede grip behoudt.  Tevens is het handvat gemaakt van een zacht materiaal, zodat deze de drukpunten in uw hand goed kan verdelen.

    Comfort en veiligheid

    De krukken worden geleverd met een gesloten manchet. Bij een gesloten manchet kunt u de kruk om uw bovenarm laten hangen als u het handvat los laat. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld in de winkel bij een kassa staat, zodat u uw handen vrij heeft om te kunnen betalen.

    Het Basic model is bij uitstek geschikt voor zorgprofessionals, omdat de kruk slijtvast genoeg is om door veel verschillende personen te worden gebruikt.

    Deze Elleboogkrukken zijn in hoogte verstelbaar van 75 tot 100 cm. U kunt zowel de onderkant verstellen voor de handgreephoogte, als de bovenbuis voor het manchet.

    De kruk kan maximaal 100 kg gebruikersgewicht dragen.

    De krukken wegen 640 g per stuk.

    De kruk wordt geleverd inclusief rubberdop.

    Deze elleboogkrukken zijn CE gekeurd. Tevens voldoet de fabrikant vanuit de ISO 9001 en 13485 certificering aan de ISO standaarden voor Medische Hulpmiddelen. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat de krukken die u aanschaft veilig te gebruiken zijn en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

    Info

    Info

    Wij begrijpen dat het vinden van de juiste hulpmiddelen om voor jezelf of je naaste te zorgen een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij een breed scala aan zorghulpmiddelen die het dagelijks leven gemakkelijker kunnen maken.

    Meer informatie

    Heeft u vragen over een product? Bel, chat of mail met ons. Wilt u een product uitproberen? Kom vrijblijvend langs bij ons in de showroom. Wij staan voor u klaar.

    Product tags

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Elleboogkrukken Anatomisch Basic (per paar)

      Elleboogkrukken Anatomisch Basic (per paar)

      € 39,99

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »