Terug

  • Ruim assortiment
  • Scherpe prijzen
  • Verkoop & Verhuur

Rolstoel accessoires

Filters

Rolstoel accessoires kopen

Jij bent op zoek naar rolstoel accessoires die jouw leven makkelijker maken. Bij Motion Mobility ben je aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van mobiliteitsproducten en bieden een ruim aanbod aan producten voor rolstoelen. Zo kun je bij ons terecht voor kussens, veiligheidsgordels, lichtgewicht onderdelen en nog veel meer.

Wij begrijpen dat het kopen van rolstoel accessoires een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om gratis proefmodellen uit te proberen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop. Bovendien bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen en worden ze snel en vertrouwd bij je thuis bezorgd. Kom gerust langs in onze thuiszorgwinkel of bekijk ons aanbod online.

Welke accessoires zijn er beschikbaar voor rolstoelgebruikers?

Als specialist in mobiliteitsoplossingen voor rolstoelgebruikers biedt Motion Mobility een ruim aanbod van accessoires om het comfort en de veiligheid van onze klanten te verhogen.

Allereerst hebben we een breed scala aan kussens, variërend van standaard tot op maat gemaakt, om te zorgen voor de juiste ondersteuning en drukverdeling bij langdurig zitten. Daarnaast bieden we lichtgewicht tassen en opbergoplossingen om persoonlijke spullen gemakkelijk mee te nemen.

Naast deze basisaccessoires hebben we ook een selectie van elektrische onderdelen, zoals batterijen en laders, om ervoor te zorgen dat de rolstoelen optimaal blijven functioneren. En voor diegenen die zich zorgen maken over hun veiligheid, hebben we verschillende opties voor rolstoel-verlichting en reflecterende kleding.

Bij Motion Mobility begrijpen we dat het kiezen van de juiste accessoires een persoonlijke keuze is en dat het vinden van de juiste producten kan helpen om het dagelijks leven van rolstoelgebruikers comfortabeler te maken.

Wat zijn de voordelen van het kopen van rolstoel accessoires?

Het kopen van de juiste accessoires kan namelijk een wereld van verschil maken voor zowel de gebruiker als de verzorger. Hieronder hebben wij een aantal voordelen van het kopen van rolstoel accessoires voor jou op een rijtje gezet:

Veiligheid

Met de juiste accessoires kan de veiligheid van de gebruiker worden vergroot. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kussens, die de zithouding verbeteren en daarmee de kans op doorzitten verminderen. Ook een goede verlichting of reflectoren zorgen ervoor dat de rolstoelgebruiker beter zichtbaar is in het donker.

Comfort

Rolstoel accessoires kunnen zorgen voor meer comfort tijdens het gebruik van de rolstoel. Door het toevoegen van een zitkussen of een rugsteun, kan de gebruiker prettiger zitten en langer in de rolstoel blijven. Daarnaast bieden wij ook lichtgewicht accessoires aan, die het duwen van de rolstoel een stuk makkelijker maken.

Aanbod

Bij Motion Mobility hebben we een breed scala aan rolstoel accessoires beschikbaar, van kussens tot tassen en van verlichting tot onderdelen. Dit betekent dat er voor elke gebruiker wel een geschikt product te vinden is.

Prijzen

Bij ons zijn de prijzen van de rolstoel accessoires altijd vertrouwd en betaalbaar. We bieden daarnaast ook gratis bezorging aan, zodat het bestellen van de producten nog makkelijker wordt.

Thuiszorgwinkel

Onze rolstoel accessoires zijn verkrijgbaar in onze online thuiszorgwinkel. Hier kun je op je gemak ons aanbod bekijken en bestellen wat je nodig hebt, zonder dat je de deur uit hoeft te gaan.

Kortom, bij Motion Mobility kun je terecht voor een ruim aanbod aan rolstoel accessoires die zorgen voor verhoogd comfort en veiligheid. Ons team van specialisten helpt je graag bij het maken van de juiste keuze en we bieden onze producten aan tegen betaalbare prijzen met gratis bezorging. Neem gerust een kijkje in onze thuiszorgwinkel en maak het dagelijks leven van rolstoelgebruikers een stuk comfortabeler.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »