Terug

 • Ruim assortiment
 • Scherpe prijzen
 • Verkoop & Verhuur

24/7 Scootmobiel Pechhulp

 
Niets is vervelender wanneer u onderweg of thuis stil komt te staan met uw transport middel. Of het nu gaat om een lekke band, kapotte accu of een versleten koolborstel, wij proberen het snel en vakkundig voor u op te lossen, zodat uw weer zorgeloos en veilig op pad kunt.

Met de pechhulp scootmobiel service van Motion Mobility bieden wij onderhoud en service aan huis door onze eigen technische dienst en met onze eigen gespecialiseerde monteurs door heel Nederland. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar!

U kunt het pechhulp scootmobiel abonnement afsluiten bij Motion Mobility. Als abonnee ontvangt u een abonnementspas. Op deze pas vindt u al onze gegevens en het speciale alarmnummer welke u kunt bellen bij pech onderweg.

PECHHULP SCOOTMOBIEL Nederland

 

Keuze uit 3 pakketten:

Wat is inclusief het pechhulp abonnement:

 1. In geval van pech onderweg met uw scootmobiel belt u met een van de alarmnummers 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 2. Medewerkers van de alarmdienst noteren vervolgens waar u staat en zorgen ervoor dat u snel door een team van Motion Mobility bij pech onderweg wordt opgehaald, u wordt samen met uw voertuig veilig en snel naar huis gebracht.
 3. De hulpdienst streeft ernaar binnen 30 minuten bij u ter plaatse te zijn.
 4. Wij zullen kosteloos uw binnenbanden vervangen of plakken. 
 5. Wij berekenen geen voorrijkosten.
 6. Indien dit nodig is, is er altijd een leen toestel gereed ter beschikking.
 7. Jaarlijkse onderhoudsbeurt aan huis op afspraak. 
 8. Is uw transport middel elders gekocht! Ook dan kunt mensen uiteraard ook bij ons terecht voor hulp, service en onderhoud aan hun scootmobielen!

Buiten de pechhulp voor uw medische voertuig om, is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Het is erg belangrijk om een goede verzekering voor uw hulpmiddelen af te sluiten. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje.

Scootmobielen verzekeringen of invalidevoertuig verzekeringen regel je snel en simpel via ons. Je profiteert niet alleen van een complete dekking, maar je bent ook verzekerd van deskundig advies. Met vragen of onduidelijkheden kun je uiteraard altijd bij ons terecht. 

Het is mogelijk om twee verschillende verzekering af te sluiten, namelijk een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering) of een WA+ Casco verzekering (Wettelijke aansprakelijkheid met volledige casco dekking).

Meer informatie over de pechhulp pakketten? 

Ontvangt u graag nog wat extra informatie over het pechhulp scootmobiel abonnement? Kom gerust eens langs in Landsmeer of bel voor contact met onze specialisten voor persoonlijk advies.
Telefoon: Landsmeer 020-2504525 of email: [email protected]

Wij zijn Maandag t/m Vrijdag open van 10.00 tot 17.00 uur en Zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

pechhulp scootmobiel

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box