Terug

  • Ruim assortiment
  • Scherpe prijzen
  • Verkoop & Verhuur

In 3 keer betalen

Bij Motion Mobility kun je nu ook kiezen voor de betaaloptie: “in 3x betalen”. Dit wil zeggen dat je het aankoopbedrag niet in 1x betaalt, maar in 3 keer kunt betalen. Gespreid betalen dus zonder rente!

Meubels in drie termijnen betalen, zonder rente | Furnea.nl

Scootmobiel in 3 termijnen betalen

Veel mensen met een beperking, die een scootmobiel kopen of willen kopen, hebben vaak een lager inkomen. Dat betekent dat het voor hen nog lastiger is, en meer tijd kost om het bedrag bij elkaar te sparen. Je moet dus langer wachten voordat je een scootmobiel kunt kopen. Met de IN3 betaalmethode hoef je vanaf nu niet nog 2 maanden te wachten totdat je het bedrag bij elkaar hebt, want je kun deze nu al aanschaffen.

Hoe werkt het?

Kies als betaalmethode in3. Het aankoopbedrag wordt in 3 termijnen verdeeld. Het 1e deel betaal je direct. Het 2de deel betaal je binnen 30 dagen en het derde deel binnen 60 dagen.

Deel 1 van het aankoopbedrag: direct in de shop betalen

Deel 2 van het aankoopbedrag: binnen 30 dagen

Deel 3 van het aankoopbedrag: binnen 60 dagen

Wanneer gaan we met je bestelling aan de slag?

Wanneer je voor de betaaloptie ‘in3’ kiest en het eerste deel betaalt, dan gaan we direct met je bestelling aan de slag. Wij maken geen verschil tussen in 1x alles betalen of in 3x. Je krijgt dus even snel je scootmobiel, rolstoel, rollator, tillift etc. geleverd!

Voorwaarden en voordelen

Iedereen kan gebruik maken van de ‘in 3 keer betalen’ betaalmethode. De enige voorwaarde is dat het totale aankoopbedrag niet hoger mag zijn dan 5000,- euro. BKR registratie? Geen probleem want met deze betaalmethode wordt er niet naar een BKR registratie gekeken. Ook al ben je geregistreerd bij het BKR, dan kun je alsnog een scootmobiel kopen en betalen in 3 termijnen.Omdat er niet naar BKR gekeken wordt, is er ook geen sprake van een lening met deze betaalmethode. Je gaat dus geen lening aan en betaalt ook geen rente!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box