Terug

TrustCare Rollator Let's Go Indoor

  • TrustCare Rollator Let's Go Indoor
  • TrustCare Rollator Let's Go Indoor
  • TrustCare Rollator Let's Go Indoor
  • TrustCare Rollator Let's Go Indoor
  • TrustCare Rollator Let's Go Indoor
  • TrustCare Rollator Let's Go Indoor

€ 199,-Gratis verzending

3-5 werkdagen

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Showroom in Landsmeer TooltipKom vrijblijvend langs in onze showroom. Producten zien, voelen & uitproberen. Zonder afspraak!
    • Klantgerichte service
    • Levering naar NL & BE
    • Gratis bezorging vanaf €50,- (NL)
    Placeholder9,4

    Goede service!

    “Bestelling naar tevredenheid afgerond. Telefonisch goede adviezen gehad. Levering volgens verwachting.”

    Productomschrijving

    TrustCare Rollator Let's Go Indoor

     

    Ideaal voor mensen die minder goed te been zijn.

    Dit model is speciaal gemaakt voor gebruik binnenshuis.

    De Trust Care Let’s Go Indoor Rollator Teak is zeer gemakkelijk te hanteren en is hierdoor ook uitstekend te gebruiken in kleinere ruimtes zoals toilet en badkamer.

    Het handvat van de duwbeugel is voorzien van een zachte rubberen bekleding en biedt u hierdoor een goede grip. Ideaal is dat u de duwbeugel in hoogte kunt verstellen van 79 tot 90 centimeter. Zo kunt u de rollator dus geheel naar uw eigen lichaamslengte afstellen.

    Van alle gemakken voorzien

    De meeste rollators zijn vooral gericht op het gebruik buitenshuis. Deze rollator is speciaal ontworpen voor het lopen binnenshuis. Hierdoor is de binnen rollator zeer handzaam in het gebruik en voorzien van alle gemakken. De rollator is onder andere uitgevoerd met een afneembaar dienblad en een parkeerrem. Door gebruik te maken van de rem, kunt u de rollator veilig wegzetten. Voor deze rollator is ook een handige bijpassende tas.

     

    Stabiliteit en materialen

    Het frame van de Trust Care Let’s Go Indoor Rollator Teak is gemaakt van aluminium, wat de rollator licht van gewicht maakt (7kg). De rollator heeft een zacht rubberen handvat en is standaard geleverd met een kunststof, afneembare dienblad.

    De Let’s go indoor is erg wendbaar, wat zorgt voor een optimaal gebruikscomfort. Deze rollator is echt ontworpen voor binnen gebruik. Geeft net dat beetje zekerheid in het huis.

     

    Handvatten

    De Trust Care Let’s Go Indoor wordt geleverd met een doorlopende duwbeugel die als handvat fungeert. Deze beugel is bedekt met foam (of zacht rubber) wat uw grip tijdens het lopen vergroot. Het zachte rubber voelt prettig aan. Onder de zacht rubberen duwbeugel is een doorlopende rem gemonteerd, die met een of met twee handen te bedienen is. Deze rem is ook op de parkeerrem te zetten door de beugel omlaag te drukken. Hierdoor wordt de parkeerrem ingeschakeld voor veilig opstaan en gaan zitten. De rollator kan niet wegrollen wanneer u hem vast heeft gezet.

     

    in- en uitklappen

    De Trust Care Let’s Go Indoor Rollator Teak is eenvoudig in te klappen in de lengte, zodat u de rollator op kunt bergen. Het inklappen geschiedt door aan een de clip onder het dienblad te trekken. De rollator kan in ingeklapte staat niet uit zichzelf blijven staan.

     

    In hoogte verstellen

    De rollator is in te stellen op uw lengte door aan de draaiknoppen te draaien aan de zijkanten van de rollator. U kunt stapsgewijs een aantal gestandaardiseerde lengtes instellen. Als u de juiste lengte heeft gevonden draait u heel gemakkelijk de draaiknop aan en zit de duwhendel stevig vast.

     

    Wielen

    De Trust Care Let’s Go Indoor Rollator Teak heeft kogel gelagerde wielen die geruisloos over verschillende soorten vloerbedekking kan rijden. De kleine wielen vergroten de flexibiliteit en wendbaarheid van de rollator.

    Info

    Info

    Wij begrijpen dat het vinden van de juiste hulpmiddelen om voor jezelf of je naaste te zorgen een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij een breed scala aan zorghulpmiddelen die het dagelijks leven gemakkelijker kunnen maken.

    Meer informatie

    Heeft u vragen over een product? Bel, chat of mail met ons. Wilt u een product uitproberen? Kom vrijblijvend langs bij ons in de showroom. Wij staan voor u klaar.

    Product tags

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      TrustCare Rollator Let's Go Indoor

      TrustCare Rollator Let's Go Indoor

      € 199,-

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »