Terug

Easywipe afveeghulp 38cm

  • Easywipe afveeghulp 38cm
  • Easywipe afveeghulp 38cm
  • Easywipe afveeghulp 38cm

€ 24,95

vòòr 15:00 besteld, vandaag verzonden

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Showroom in Landsmeer TooltipKom vrijblijvend langs in onze showroom. Producten zien, voelen & uitproberen. Zonder afspraak!
    • Klantgerichte service
    • Levering naar NL & BE
    • Gratis bezorging vanaf €50,- (NL)
    Placeholder9,4

    Goede service!

    “Bestelling naar tevredenheid afgerond. Telefonisch goede adviezen gehad. Levering volgens verwachting.”

    Productomschrijving

    Easywipe afveeghulp 38cm

     

    De Easywipe: een handig hulpmiddel voor mensen met beperkte reikbaarheid

    De Easywipe is een hulpmiddel dat speciaal is ontworpen voor mensen met een beperkte reikbaarheid. Het is een handige tool die het mogelijk maakt om toiletpapier of vochtige doekjes te gebruiken zonder dat er sprake is van aanraking. De Easywipe is in staat om het toiletpapier stevig vast te grijpen en het papier te verwijderen door het indrukken van een knop aan de achterkant. Het is een uitstekende oplossing voor mensen die moeite hebben met bukken of het bereiken van moeilijk toegankelijke plekken.

     

    Eenvoudig in gebruik

    De Easywipe is eenvoudig te gebruiken en biedt een goede grip dankzij het ergonomische ontwerp en de lengte van 38 cm. Het is ontworpen om te worden gebruikt met zowel toiletpapier als vochtige doekjes, en het kan gemakkelijk worden gereinigd met zeep en water. De Easywipe is een handig hulpmiddel voor mensen met een beperkte mobiliteit, zoals ouderen, mensen met artritis, rugpijn, zwangere vrouwen, enzovoort.

     

    Een discreet en hygiënisch hulpmiddel

    De Easywipe is een discreet hulpmiddel dat gemakkelijk kan worden meegenomen in een tas of koffer. Het is ook een hygiënische oplossing omdat het voorkomt dat u uw handen in aanraking brengt met vuil of bacteriën. Bovendien kan het worden gebruikt door zowel links- als rechtshandige personen en is het gemakkelijk te hanteren dankzij de intuïtieve bediening.

    Kortom, de Easywipe is een handig en praktisch hulpmiddel voor mensen die moeite hebben met het bereiken van moeilijk toegankelijke plekken tijdens het toiletbezoek. Het biedt een goede grip en kan worden gebruikt met zowel toiletpapier als vochtige doekjes. Het is een discreet en hygiënisch hulpmiddel dat gemakkelijk kan worden meegenomen en dat geschikt is voor zowel links- als rechtshandige personen.

    Info

    Info

    Wij begrijpen dat het vinden van de juiste hulpmiddelen om voor jezelf of je naaste te zorgen een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij een breed scala aan zorghulpmiddelen die het dagelijks leven gemakkelijker kunnen maken.

    Meer informatie

    Heeft u vragen over een product? Bel, chat of mail met ons. Wilt u een product uitproberen? Kom vrijblijvend langs bij ons in de showroom. Wij staan voor u klaar.

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Easywipe afveeghulp 38cm

      Easywipe afveeghulp 38cm

      € 24,95

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »