Terug

  • Ruim assortiment
  • Scherpe prijzen
  • Verkoop & Verhuur

Offerte aanvraag via PGB voor uw Mobiliteitsvoorzieningen

Bent u op zoek naar mobiliteitsvoorzieningen en wilt u deze financieren via een Persoonsgebonden Budget (PGB)? Bij Motion Mobility begrijpen we hoe belangrijk het is om zelfstandig en mobiel te blijven, en we zijn er om u te helpen bij het verkrijgen van de juiste mobiliteitsoplossingen.

Met een PGB heeft u de mogelijkheid om uw eigen zorg en ondersteuning in te kopen, waaronder mobiliteitsvoorzieningen zoals een scootmobiel, rolstoel of aangepaste auto. We kunnen u voorzien van een gedetailleerde offerte die voldoet aan de eisen van uw PGB-budget, zodat u de beste mobiliteitsoplossingen kunt kiezen die passen bij uw individuele behoeften.

U kunt gebruik maken van het formulier onderaan de pagina om direct een offerte uit te brengen of meer informatie aan te vragen.

Hoe werkt het?

  1. Neem contact met ons op: Neem telefonisch contact op met ons team of bezoek onze winkel om uw interesse in mobiliteitsvoorzieningen via PGB kenbaar te maken. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden door het proces.

  2. Persoonlijk advies en evaluatie: We plannen een persoonlijk gesprek met u in om uw mobiliteitsbehoeften te begrijpen en een evaluatie uit te voeren. Hierbij kijken we naar uw fysieke mogelijkheden, dagelijkse activiteiten en de specifieke mobiliteitsuitdagingen waarmee u te maken heeft.

  3. Offerte op maat: Op basis van de evaluatie stellen we een gedetailleerde offerte op die aansluit bij uw mobiliteitsbehoeften en het beschikbare budget van uw PGB. We zorgen ervoor dat de offerte voldoet aan de vereisten en richtlijnen van het PGB, zodat u de kosten kunt declareren en vergoeding kunt ontvangen.

  4. Aanvraag indienen bij de gemeente: We begeleiden u bij het indienen van de offerte bij het zorgkantoor dat verantwoordelijk is voor uw PGB. We zorgen ervoor dat alle benodigde documentatie en informatie correct worden ingevuld, zodat uw aanvraag soepel kan verlopen.

  5. Levering en nazorg: Zodra uw PGB-aanvraag is goedgekeurd, zorgen we voor de levering en installatie van de gekozen mobiliteitsvoorzieningen. Ons team zorgt ervoor dat alles naar behoren werkt en biedt indien nodig nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt profiteren van uw mobiliteitsoplossingen.

Bij Motion mobility begrijpen we dat elke situatie uniek is, en daarom streven we ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die passen bij uw individuele behoeften en budget. We hebben een breed scala aan hoogwaardige mobiliteitsvoorzieningen waaruit u kunt kiezen, zodat u de juiste apparatuur kunt vinden die uw mobiliteit en onafhankelijkheid vergroot.

Neem vandaag nog contact met ons op via 020-250 4525 of breng een bezoek aan onze winkel in Landsmeer. We staan klaar om u te helpen bij uw offerte aanvraag via PGB en streven ernaar om u de beste mobiliteitsoplossingen te bieden, zodat u kunt blijven genieten van een actief en mobiel leven.

Motion Mobilty - Uw partner in Mobiliteitsvoorzieningen

[powr-form-builder id="1eefc94d_1686052469"]

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box